Συχνές Ερωτήσεις
Οι παίχτες πρέπει να είναι 16 ετών και άνω. Για να παίξουν παίχτες κάτω των 18 ετών πρέπει στην ομάδα τους να υπάρχει ένας τουλάχιστον ενήλικας.
Μπορείτε να φορέσετε οτιδήποτε επιθυμείτε. Για να μπορέσετε όμως να διασκεδάσετε χωρίς περιορισμούς σας προτείνουμε να φορέσετε άνετα ρούχα και παπούτσια.
Το παιχνίδι είναι ομαδικό και πρέπει να είστε 2-6 άτομα. Αν παρόλα αυτά δεν έχετε παρέα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας συστήσουμε εμείς.
Σε περίπτωση που αλλάξει ο αριθμός των ατόμων δε χρειάζεται να μας ενημερώσετε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε μέρα ή/και ώρα μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας και κατόπιν να κάνετε μία κράτηση εκ νέου εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μας τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
Καλό είναι 15 λεπτά πριν την έναρξη να είστε στο χώρο. Σε περίπτωση αργοπορίας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα.
Βεβαίως! Διαθέτουμε το χώρο μας για πάρτυ, πρόταση γάμου, εταιρικές εκδηλώσεις και ό,τι άλλο επιθυμείτε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.
Όχι, δεν επιτρέπονται. Τα κινητά σας τηλέφωνα, laptop, tablet καθώς και οτιδήποτε άλλο θελήσετε εσείς (πχ δαχτυλίδια, σκουλαρίκια κλπ) μπορούν να αποθηκευτούν σε ειδικό ασφαλές χώρο φύλαξης προσωπικών αντικειμένων.